тг каналы для знакомств

Publicado por chelsybernard927, Nov 26, 2024, 05:06 AM

Tema anterior - Siguiente tema

chelsybernard927

Здравствуй, Гость!

Статья:
🙋🏻�♂ Атым Темирлан 97 жылкы болом Бишкек Чуй Азыр Москвадамын Кыздар менен таанышам Москвадан Ыймандуу Шайыр Турмуш курганга коз карашы туз. 20-25 жашка чейн Автор поста ➡️ @Tima_996_312. 🙋🏻�♂ Ассолому алейкум Меня зовут секрет Мне 33 Работаю в Москве Нормально зарабатываю хочу познакомиться девушкой от 22до 30 серьёзное общение Был один раз женат дети есть Автор поста ➡️ @Mers220e WhatsApp ➡️ wa.me/79774482044.

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ

🙋🏻�♂ 31 жаштамын, үйбүлө куруу максатта кыздар менен таанышам, үйлөнгөн эмесмин, 27 жашка чейинки турмушка чыгалек кыздар болсо!баардык адамдар каалагандай эле түгөйүмдү жоолуктуруп бактылуу өмүр сүргүм келет, калгандарын таанышсак бөлүшөбүз. Автор поста ➡️ @redminess. 🙋🏻�♂ Атым сыр болотурсун 32 жаштамын Личный жашоого убакыт болгон эмес Балам жок Рост 1.82 вес 75кг 18ден 30 жашка чеинки кыз келиндер мн таанышам Максатым уй булоо куруу Негизи Оштон болом Азыркы учурда Москвада эмгектенем Озуно ишенген Акыл эси жайында, коп болбосода бир аз ыйманы бар кыздар жазгыла ) Москвада болсо жакшыраак болмок Бирок Пешене тагдыр каерде болсода Жазгандан качып кутулбайбыз Жазгыла кыздар смело 😉 Автор поста ➡️ @GKNB_8888. 🙋🏻�♂ Доброго времени суток, познакомлюсь с девушками из Бишкека для создания семьи. Серьёзная с хорошими и позитивными взглядами на жизнь, добрая, понимающая, с чистой душой, и хорошим воспитанием. Мне 36 лет. Своим требованием соответствую всё остальное при личной переписке . Строго не судить, Я здесь ищу свою счастье, а свое мнение диванные критики оставьте пожалуйста при себе. С уважением. Автор поста ➡️ https://www.instagram.com/azi_5518?igsh=MTd2NWcwZzRzOThuZQ== 🙋🏻�♂ Салам Жалпыныздарга. Жашым 29. Мурда уйлонгон эмесмин. Ысык колдон болом. Жашаган жерим дагы Ысык Кол. Турмуш куруу максатында кыздар менен таанышам. Жашка талабым 18-28. Толук маалымат жеке баарлашуудан суйлошсок болот. WhatsApp ➡️ wa.me/996505950713. 🙋🏻�♀ Всем привет 👋🏻 Мне 22года, о себе живу и работаю в Бишкеке, рост 168, ищу серьёзные отношения, в дальнейшем для создания семьи, познакомлюсь с заботливым, понимающим парнем от 24 до 28лет, и желательно на данный момент находящийся в Бишкеке Автор поста ➡️ @PrettyladyJj. 🙋🏻�♂ Салам! Жашым 30 да ,боюм 1,80-1,85 анык эсимде жок. Салмагым 1-2 ай мурда 72кг болчу.Ичпейм ж/а чекпейм. Жалал-Абад жактардан болом ж/а үйлөнгөн эмесмин (Не состою в нике) үй бар, машинам жок, (права) бар.Үйдүн КИЧҮҮСҮ болом.жогорку билимдүү эмесмин. Азыркы учурда Москва. 🙋🏻�♀ Симпатичная девушка будет рада знакомству с грамотным, привлекательным парнем. Для создания семьи. От 27 -32 Рост 180 -183 Мужчина который созрел для брака. Автор поста ➡️ скрыт по решению администрации. 🙋🏻�♀ Всем здравствуйте! 20 лет, Ош. Родилась и выросла в России, на данный момент в Москве, учусь и работаю фармацевтом, люблю книги, музыку и прогулки Рост 162, вес 54 В семье: вторая из 5 Современных взглядов В будущем собираюсь остаться в Москве или переехать в Европу. 🙋🏻�♀ Я скромная и тихая женщина. Считаю главными своими достоинствами – внутреннюю красоту, доброжелательность, отзывчивость, умение сопереживать и помогать людям, уважать их. Я честная, преданная, кроткая и очень домашняя. Я прекрасно управляюсь со всеми домашними.

тг канал для лгбт знакомств

тг каналы знакомства спб

сайт знакомств тг канал

знакомства воронеж тг канал